2020年3月25日 星期三

「報告」這幾日的晚餐 11. ➕Covid-19 冠狀病毒的新消息





老爸午睡起床後,發現老爸右手虎口,有處特大的腫大的清紫色血塊。
他自己説:不知在哪擠壓到的,不痛。
(下圖)綠箭頭是看起來腫腫的血塊。粉色箭頭是以前受傷皮膚整個掀起來的縫線處(https://wecindy813.blogspot.com/2016/04/1.html
 只能靜待,後續發展咯 ⋯

24.3.晚餐
沙拉菜切細絲➕自醃漬的糖醋蒜切絲➕紫洋蔥切薄絲➕買現成的大蒜沙拉醬,拌勻即可
熱了舊菜 紫洋蔥炒南瓜;雞胸肉切塊➕切碎的豆鼓鹽➕酒➕油➕水抓拌後再放太白粉拌勻,靜置 30 分鐘後,和用雞湯要煮的米,一起蒸熟。
 為了老爸,所以飯是煮成軟爛的。全裝在一盤吃,方便看電腦。🤭

24. MAR 2020 KL. 18.09
Lægemiddelstyrelsen lancerede i går kampagnen 'Danmark hjælper Danmark', hvor en lang række aktører kan melde sig på banen med ideer til, hvordan man kan skaffe nok værnemidler.
丹麥藥品局昨天發起了“丹麥幫助丹麥”運動,許多參與者可以加入該領域,提出有關如何獲得足夠防護設備的想法。
Egentlig producerer fabrikken Idé-Pro med afdelinger i Skive og Glyngøre plastprodukter til fødevare-, Region Midtjylland i røret.Vi havde super opbakning i hele organisationen, så fra fredag middag har vi arbejdet 24 timer i døgnet, siger direktøren.
Idé-Pro kan fremstille cirka 5.000 visirer i døgnet, og indtil videre er planen at blive ved, til behovet ikke er der længere.
實際上,在丹麥德蘭半島中部地區的 Idé-Pro工廠,產品部門主要是生產Skive和Glyngøre食品塑料。負責人說,我們在整個組織中都有超級支持,因此從周五中午開始,我們每天24小時工作。Idea-Pro每天可以生產約5,000個護目鏡,到目前為止,該計劃是一直保留到不再需要為止。
Regionen ville høre, om plastfabrikken kunne levere plastik-visirer, der skal hjælpe med at beskytte sundhedspersonale mod smitte med coronavirus.
該地區希望了解塑料廠是否可以提供塑料護目鏡,以幫助保護醫護人員免受冠狀病毒感染。
KL. 17.55
Myndighederne lukker privathospitaler med vigtigt udstyr,Visse privathospitaler ligger inde med vigtigt udstyr, der kan bruges i kampen mod coronavirus.
當局以重要設備關閉私人醫院,因一些私立醫院擁有可用於抵抗冠狀病毒的重要設備。
Vi står i en meget usædvanlig og ekstraordinær situation og selvfølgelig skal vi på tværs af hele branchen, om den er privat eller offentlig, melde os klar til at komme bedst muligt gennem krisen med så få tabte menneskeliv som muligt, siger Det bekræfter Sundhed Danmark sekretariatschef Mette Nord.
丹麥醫療保健公司聯盟秘書長梅特·諾德(Mette Nord)表示,我們處於非常不尋常且異常的情況,當然,在整個行業中,無論是私有企業還是公共企業,我們都必須做好準備,以度過盡可能少的生命,以度過難關。





沒有留言: